Herbalife

Alver

Copyright  ©  All Rights Reserved

SKIN Party

Vil du gerne prøve Herbalifes SKIN hudplejeprodukter?

Så er afholdelse af et SKIN party en god, sjov og hyggelig mulighed. Du samler venner, famile, naboer eller kollegaer, ca ti personer. Vi aftaler et tidspunkt, hvor vi kommer med produkterne og viser hvordan de skal bruges. Alle får lov at prøve og kan opleve resultater med det samme. Der bliver mulighed for at bestille produkterne.

SHAKE Party

Er du nysgerrig efter at smage Herbalifes Shakes og finde ud af, hvilken smag du helst vil have? Ligesom med SKIN Party så samler nogle venner og vi aftaler et tidspunkt. I kommer til at smage shakes med forskellige smag og prøvesmage andre Herbalife produkter. Samtidig får i oplysninger om produkterne og hvordan I kan købe dem.

Wellness-evaluering.

I stedet for et party kan vi aftale en personlig gennemgang af dine ønsker for at komme i dit livs bedste form. Med udgangspunkt i en bodyskanning  og dine ønsker om, hvad du vil opnå - f.eks. mere energi, opbygning af muskler eller vægttab, udarbejdes et program som bla. indeholder Herbalife produkter. Efter du går i gang med programmet, holder vi stadig kontakt, så du kan blive støttet i at opnå dine mål, og korrigeret i forhold til dine oplevelser med produkterne.